Våre datasentre i Norge

Våre datasentre befinner seg i Oslo og er direkte koblet til det norske internetts hovedpulsåre. For deg som kunde betyr det svært god responstid på alle våre virtuelle servere.

Strøm

I Deploi jobber vi for maksimal oppetid på alle våre tjenester, og for å sikre dette benytter vi oss av avbruddsfri strømforsyning og dieselaggregat som reserveløsninger om strømnettet skulle falle ned.

1 Gbit/s Internett

Alle våre tjenester har 1 Gbit/s internett-tilkobling.

Redundant internett

For å sikre våre serveres tilgjengelighet er samtlige koblet til to internettlinjer. Derav navnet redundant, som kort og godt betyr overflødig. For å minimere risikoen er linjene plassert på hver sin side av bygget, og dersom den ene skulle falle ned, vil den andre ta over umiddelbart.

Brann og innbrudd

Dersom en brann skulle bryte ut vil serverrommet automatisk fylles med hypoksisk luft, slik at serverdriften kan fortsette som normalt. Denne metoden er også kjent som brannsikkert inneklima, og hindrer enkelt og greit at flammene sprer seg før den slukker de gjenværende gnistene. Datasenteret er montert med kameraer og voktes til alle døgnets tider, og er således godt sikret mot innbrudd og sabotasje.

Temperatur og luftfuktighet

Vi benytter oss av hypermoderne utstyr for å kontrollere temperatur og fuktighetsnivå, noe som både er med på å forlenge levetiden og samtidig sørge for at serverne operer med maksimal ytelse.

null

Datasenter i Oslo

Vårt datasenter ligger sentralt i Oslo, og er koblet direkte til det norske internetts hovedpulsåre

null

1 Gbit/s Internett

Alle våre tjenester har 1 Gbit/s internett-tilkobling. For å sikre at serveren alltid er oppe, er samtlige tjenester koblet til to internettlinjer.

null

Redundant internett

Redundant betyr kort og godt overflødig, og for å sikre at serveren alltid er oppe, er samtlige koblet til to internettlinjer

null

Brann slukkes med hypoksisk luft

Dersom en brann skulle bryte ut, benytter vi oss av hypoksisk luft for å hindre flammene fra å spre seg og dermed garantere oppetiden

null

Overvåkning

Det er kun autorisert personell som har tilgang til vårt datasenter, som overvåkes døgnet rundt hele året

null

Dieselaggregat og avbruddsfri strømforsyning

Vi benytter oss av avbruddsfri strømforsyning og dieselaggregat som reserveløsning om strømnettet skulle falle ned

null

Temperatur- og fuktkontroll

Vi benytter oss av hypermoderne utstyr for å kontrollere temperatur og fuktighetsnivå